Община Якимово

официален сайт

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Планиране социални услуги в област Монтана

Е-мейл Печат ПДФ

ВАЖНО! планиране социални услуги в област Монтана

Информираме Ви, че анализът и предложението за Картата на областните и общинските администрации, са публикувани на сайта на АСП и може да свалите 2-та файла от там. Линк към сайта на АСП:

 

https://asp.government.bg/bg/deynosti/sotsialni-uslugi/planirane-na-socialnite-uslugi/

 

Обръщаме внимание, че е от изключителна важност публикуването на  Анализа и предложението за Картата на сайта на Областна администрация и общинските администрации да се осъществи най-късно до обяд на 12.10.2023 г., за да тече едномесечния срок за обществено обсъждане.

Обява за спектакъл

Е-мейл Печат ПДФ

В рамките на проекта на фондация Арте Вива "Спектакли за всяко българско дете - 3", финансиран по Програма за разпространение на Министерство на културата, на 13.10.2023 г. от 11.00 часа, в читалище „Алекси Беремлиев-1926“ с. Якимово, децата на община  Якимово  ще могат да гледат безплатно спектакъла "Привет, магьоснице, и сбогом".  Очакваме ви!

Страница 7 от 139

opos-logo-bg
poshta1

Е-ПОРТАЛ

Електронен портал, разработен по проект "Улеснен достъп до по-бързи и по-качествени административни услуги чрез подобрена електронна система в общините Брусарци и Якимово” по договор № А09-31-14-С/12.06.2009 г.". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

zx450y250_933857

 

ОИЦ - МОНТАНА

You are here: Новини
istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat