Община Якимово

официален сайт

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Съобщение за отваряне на ценови оферти - Подобряване достъпа до и предоставяне на качествени социални и здравни услуги

Е-мейл Печат ПДФ

logo_17.04.2019

До всички заинтересовани лица

Във връзка с провеждане на  публично състезание за възлагане на обществена поръчка, с предмет: „Подобряване достъпа до и предоставяне на качествени социални и здравни услуги“ в изпълнение на проект „Интеграция на уязвими групи в община Якимово“ в две обособени позиции: Обособена позиция № 1: „Извършване на социални оценки на потребностите за подобряване достъпа до социални и здравни услуги“ и Обособена позиция № 2: „Предоставяне на качествени социални и здравни услуги”, открита с Решение № 1 от 23.04.2019 г. на кмета на община Якимово и Обявление с ИД № в РОП  908916. 

Последно променен на Петък, 07 Юни 2019 09:43 продължава>

Протокол 1 - Подобряване достъпа до и предоставяне на качествени социални и здравни услуги

Е-мейл Печат ПДФ

logo_17.04.2019

ПРОТОКОЛ  № 1 от дейността на Kомисия, назначена със Заповед № 75/15.05.2019 г. на Георги Георгиев – Кмет на община Якимово, за отваряне, разглеждане и оценяване на получени оферти

за участие в публично състезание за възлагане на обществена поръчка, с предмет:

Подобряване достъпа до и предоставяне на качествени социални и здравни услуги“ в изпълнение на проект „Интеграция на уязвими групи в община Якимово“ в две обособени позиции: Обособена позиция № 1: „Извършване на социални оценки на потребностите за подобряване достъпа до социални и здравни услуги“ и Обособена позиция № 2: „Предоставяне на качествени социални и здравни услуги”, открита с Решение № 1 от 23.04.2019 г. на кмета на община Якимово и Обявление с ИД № в РОП  908916.

Цялата документация може да видите ТУК

 

Страница 7 от 78

You are here: Новини
istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat